Bent u op zoek naar een Uber Taxi in de buurt? Dan moeten wij helaas mededelen dat in de regio waarin TaxiApeldoorn.com werkzaam is nog geen Uber beschikbaar is. Hedendaags is Uber Nederland actief in de Randstad en in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven, Haarlem en ’t Gooi.

Heeft u toch met spoed een taxi nodig of wilt u voor de toekomst een taxi reserveren? Taxi Apeldoorn is een jarenlange aanspreekpunt voor taxivervoer die zijn bedrijfsvoering richt in de regio Apeldoorn en omgeving. Taxi Apeldoorn biedt speciale kortingen in de regio die kunnen varieeren van 10 tot 65 % per rit. Om aanspraak te maken voor korting kun je eenvoudig een van de contactmogelijkheden gebruiken.

Wat is Uber?

Uber (Uber Taxi) is een onderneming die bemiddelt tussen reizigers en aanbieders van personenvervoer in verschillende landen. Het bedrijf verbindt via zijn mobiele app klanten in 67 landen met officiële taxichauffeurs, maar ook met privéchauffeurs. Uber berekent daarvoor een commissie van 26% van de ritprijs (exclusief btw) en verdient aan het gebruik en de doorverkoop van de verkregen persoonsgegevens.

In verschillende steden kwamen officiële taxichauffeurs in protest tegen de concurrentie door privépersonen die veelal niet over de vereiste vergunning, opleiding en veiligheidsvoorzieningen beschikken.

Start Learning to Drive Today

Give us a call to schedule your first driving lesson

  • 1-800-555-555

Sign up to our Newsletter

    (We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)