Over ons

Onze Missie

De belangrijkste reden waarom u voor ons zou moeten kiezen is omdat wij ervaring hebben met een scala aan dienstverleningen binnen de taxiwereld. Hiermee willen wij optimale dienstverlening bieden en ons verschil voortzetten met kwaliteit aan voertuigen en kennis op de weg.

Bij ons weet u waar u aan toe bent en heeft u een betrouwbare partner aan vervoer. Wij zijn het aanspreekpunt voor taxivervoer met kwaliteit en kennis.

  • Standaard 10% korting

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs met chauffeursdiploma en stratenkennis. Ook spreken zij de Nederlandse taal vloeiend en Engels goed. Onze wagenpark bestaat uit jonge taxi’s van het topmerk Mercedes E/S/V-klasse.

Onze Beloften

Zodra u vervoer nodig heeft gaat u ervan uit dat gemaakte afspraken worden nagekomen, simpelweg dat er een taxi verschijnt met bepaalde eisen aan vervoer.  Vanzelfsprekend komt de taxi op tijd en worden omstandigheden tijdig besproken met de klant.

Ons doel is het aanbieden van personenvervoer per taxi met een hoog kwaliteit en ruime reeks van mogelijkheden. Goedkoop een taxi, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, service en veiligheid. Bij ons is de prijs/kwaliteitsverhouding ten gunste van u gedeeld.

Wij bieden u een service aan met gediplomeerde taxichauffeurs en jonge wagenpark. De chauffeur is ten alle tijden duidelijk met communicatie en komt op tijd voorbij rijden met een schone taxi.

Reserveert u een taxi bij ons 24 uur van te voren om naar een bepaalde gelegenheid, luchthaven of ontmoeting te gaan? Dan mag u zeker weten dat wij niet te laat komen. Want wij willen niet dat onze klanten te lang moeten wachten op de taxi. Wij werken samen met verschillende regiopartners binnen de taxisector om dit te realiseren.

Vergeleken met andere taxibedrijven in de regio is Taxi Apeldoorn goedkoop. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan, want bij ons is de prijs/kwaliteitsverhouding ten gunste van u gedeeld.

Op verschillende beoordelingssystemen kunt u onze serviceniveau raadplegen. Onze klanten beleven onze service als zeer prettig. Neem gerust een kijkje op de google recensies. Dit zal u ongetwijfeld overtuigen.

Wij werken liever niet voor u, maar mét u. Ontdek meer over onze aanpak. Toegankelijk, persoonlijk en proactief. Taxi Apeldoorn. Ontdek onze werkwijze.

Klantervaringen

Hier is wat taxigebruikers willen zeggen over onze taxidienst

Top service. Binnen twee minuten in de Maten en keurig naar het centraal station in Apeldoorn gebracht.

Sophie Van Gulik

Goede service nette chauffeur sprak erg vriendelijk. Hoffelijk ontvangen vanuit mijn kantoor.

Boaz Wattimenna

Nette chauffeur gehad met een luxe auto. Ook voor lange ritten kan je Taxi Apeldoorn bellen voor een SPOT prijs.

Bas Ouwehand

Ze zijn altijd netjes op tijd en heb altijd een zeer gastvrije en sociale chauffeur. De auto’s zijn ook altijd heel netjes.

Serina Leijting

Vriendelijke chauffeur achter het stuur, hele rit lekker mee zitten kleppen en ook netjes op tijd.

Merel Kleijn Velderman